Monday, 25 March 2013

rindu korang semua!!

korang mesti tertanya2 kan kenape blog ni senyap je!!(perasansekejap)hehe,serius lame gile saya tak entry ape2 kat dalam blog ni,, 
ade banyak gile story nak share dengan korang semua..
1. result PMR.. sila teka!!-------
agak2 saya dapat berape? hehe,, saya dapat 6A2B,, alhamdulilah,, 
BM dan BI saya B.. kerajaaan kene tarik saya punye kewarganegaraan ni!! bab dapat B for BM..
2. tak sangka dah form4(terasatua),, hidup sebagai f4 , so far so good,, yang tak bagusnye, saya dapat tawaran gi MRSM TUN ABDUL RAZAK,PEKAN!!
peningnye, nak pikir!!nak gi ke tak? akhirnye,dengan izin allah, i  make decision to go there!
went i go there, i knows ,my junior is in program IGCSE(program inggeris form london), so at there .. all of them speaking in bi, so  i also should speak in bi.. i not good in bi,  a little bit shy to my junior..
went go there, i leave all my friend, school , also family,,truely i miss them so much,, normal right, to miss someone that we love,,

now has been a month i became apart of MRSM TAR!! 
this holiday, i have aaaaaa lllllllooooottttt of HOMEWORK!! 
i also need to make a slide show for chemistry and send it with mail to miss bai!!
hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa!!!
tension,,,

just it same story that i want to share!!
maybe for a long i not to open my blogs, so don't ever miss me,,hahaaa
love you guys,, 

1 comment:

  1. Haiiiii..Cakkk!! done follow sini no.97
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete