Wednesday, 23 May 2012

kanak-kanak ribena


hai.. korang..
lame saya tak entry ape..ape..
saya busy mid year exam...
so..
my mum tak kasi buka..

saya nak cite something..
hari tu..
saya jumpa seorang kanak2
boleh kata kanak-kanak ribena lah


saya pun ckap2 lah dngan dy..
tertiba masuk bab suka n cinta..
dy dengan selambanya
 kata dy jatuh cinta dengan kawan dy..
(baru sedar majunye dunia)hehe..
saya pon sje tanya dy ..
ape masuk cinta uh..
nak tahu tak ape kanak kanak ribena uh cakap..

lalalala
entah!!

ape??
dy ckap entah..
cakap tadi cam maju sangat..
hahaha



kpada kanak-kanak ribena yang baru nak up..

cinta bermaksud..
perasaan sayang dan kinginan untuk sentiasa berdampingan 
dengan insan yang disayangi.
cinta lebih kuat dripada perasaan suka dan
 brlawanan pula dengan perasaan benci .
konsep cinta banyak dipengaruhi budaya 
dan pengalaman seseorang individu yang merasainya.


sekarang anda thu..!!

Saturday, 12 May 2012

hari ni saya koya..



hai korang..
sya ade story mory dengan korang..
saya tak tahu lah kenape dengan saya sekarang,,
saya ni teruk sangat ke haa!!

saya takut kehilangan..
tapi saya hampir kehilangan..
entahlah..

tiba2 tak de mood nak cite..
saya stop lah..
nanti saya merepek..
wsalam..


Thursday, 10 May 2012



hai korang..
indah kan hari ni kan.. hehe
saya tak tahu lah saya rase happy gile hari ni..
saya rasa cam ade something  makes me always smile :)))))
hari yang indah mestilah dihiasi oleh senyuman yang indah..




k..
selain blogger..
habitt saya yang say nak share kat sini ialah..jang,,jang,,
bukak google image tengok spiring wallpaper..
hahaha..
saya gila tengok pemandangan..
korang dah thu..hihi



Sunday, 6 May 2012

kakak saya :)

  hai korang..
ari ni saya ade polak mood nak post something..crabemoticon
ni pasal kakak saya ..
yang poyo uh..hahahaa!!crabemoticon
sje je

saje nak kenal kan kat korng ..
sape-spe berkenan boleh lah antar rombongan k.crabemoticon.
haha..
tak lah gurau je
..
nak tengok tah rupa kakak saya uh..





:)
perkenan tak..
haha
k..bye!crabemoticon