Saturday, 1 September 2012

TRIAL PMR!!


hai korang!!
lame tak post something..hehe..
masih dalam perjuangan..nak exam,(katakan)
sebelum tu,rasenye tak terlambat lagi nak wish 
'selamat hari raya"
maaf zahir batin

raya tahun ni tak feel sangat..nak wat cane,pikir pasal exam je,
balik raya hari tu pun,satu beg penuh homework!!
tension!!
sebenarnya,saya nak share pasal keputusan PMR !!
saya exam TRIAL PMR , minggu sebelum raya..cuak pale
keputusan TRIAL PMR .. memberangsangkan!!


gambar kabur**
keputusan TRIAL PMR .. memberangsangkan!!


insyaallah, PMR sebenar nanti saya dapat 8A  !! amin

kepada semua calon PMR 2012 , gud luck


Friday, 6 July 2012

rindu kat blog kita!!


hai korang!!
rindunye saya kat blog ni..
dah berhabuk dah.. ish..ish..
saya busy sangat nak exam ..
cuak gile ni
hehe..

sebenarnye .. saya just nak inform about netbook
..........
Congratulations

kepada semua yang dapat netbook percuma..
just saya je tak dapat..
sedih gle..
sekolah saya jdi tuan rumah ..
saya yang sekolah kat situ 3 taHUN,,,
tak dapat..

boleh mendatangkan kemarahan melampau!!

reda je lah..

tapi daripada my opinion..
for me pemberian netbook tahun ni berat sebelah..
entahlah..


tak pe..
6ti saya beli sendiri.!!

(tapi guna duit parent lah ek..)
hahaha

Wednesday, 23 May 2012

kanak-kanak ribena


hai.. korang..
lame saya tak entry ape..ape..
saya busy mid year exam...
so..
my mum tak kasi buka..

saya nak cite something..
hari tu..
saya jumpa seorang kanak2
boleh kata kanak-kanak ribena lah


saya pun ckap2 lah dngan dy..
tertiba masuk bab suka n cinta..
dy dengan selambanya
 kata dy jatuh cinta dengan kawan dy..
(baru sedar majunye dunia)hehe..
saya pon sje tanya dy ..
ape masuk cinta uh..
nak tahu tak ape kanak kanak ribena uh cakap..

lalalala
entah!!

ape??
dy ckap entah..
cakap tadi cam maju sangat..
hahaha



kpada kanak-kanak ribena yang baru nak up..

cinta bermaksud..
perasaan sayang dan kinginan untuk sentiasa berdampingan 
dengan insan yang disayangi.
cinta lebih kuat dripada perasaan suka dan
 brlawanan pula dengan perasaan benci .
konsep cinta banyak dipengaruhi budaya 
dan pengalaman seseorang individu yang merasainya.


sekarang anda thu..!!

Saturday, 12 May 2012

hari ni saya koya..



hai korang..
sya ade story mory dengan korang..
saya tak tahu lah kenape dengan saya sekarang,,
saya ni teruk sangat ke haa!!

saya takut kehilangan..
tapi saya hampir kehilangan..
entahlah..

tiba2 tak de mood nak cite..
saya stop lah..
nanti saya merepek..
wsalam..


Thursday, 10 May 2012



hai korang..
indah kan hari ni kan.. hehe
saya tak tahu lah saya rase happy gile hari ni..
saya rasa cam ade something  makes me always smile :)))))
hari yang indah mestilah dihiasi oleh senyuman yang indah..




k..
selain blogger..
habitt saya yang say nak share kat sini ialah..jang,,jang,,
bukak google image tengok spiring wallpaper..
hahaha..
saya gila tengok pemandangan..
korang dah thu..hihi



Sunday, 6 May 2012

kakak saya :)

  hai korang..
ari ni saya ade polak mood nak post something..crabemoticon
ni pasal kakak saya ..
yang poyo uh..hahahaa!!crabemoticon
sje je

saje nak kenal kan kat korng ..
sape-spe berkenan boleh lah antar rombongan k.crabemoticon.
haha..
tak lah gurau je
..
nak tengok tah rupa kakak saya uh..





:)
perkenan tak..
haha
k..bye!crabemoticon

Sunday, 29 April 2012


hai korang!!
minggu ni saya penat gile ..
saya sekang ni tengah sibuk nak wat kkg..kks
korang tahu tak ape uh kkg dengan kks?
kkg uh..kerja kursus geografi 
kks uh..kerja kursus sejarah
lah sayang oit..haha

saya pun pelik..
nape lah kene buat kerja tah pape ni
tahu lah saya nak PMR jadi tak yang lah wat..
buat penat je
pasuh..nak cepat siap
padahhal tarikh wajib hantar 2 bulan lagi!!

tapi tak pe lah..
saya ok je..
bab saya copy paste orng je..
haha


Monday, 23 April 2012

no komen


hai korang!!
saya sekarang ni busy gle..
bukan busy ape..
saje nak promote blog saya ni kat group
saje nak follow ramai2 ..hihi
saya pun serabut jga bila kene follow orng..
tpi tak pe..
orng dah penat follow saya..
saya follow je lah

saya pun gi lah bukak blog diaong yang cun gile uh..
dan dah ada bnyak follower
baru sedar blog saya tak cun..haha
haha.. k bye,, saya akan cun kat juga!!