Monday, 25 March 2013

rindu korang semua!!

korang mesti tertanya2 kan kenape blog ni senyap je!!(perasansekejap)hehe,serius lame gile saya tak entry ape2 kat dalam blog ni,, 
ade banyak gile story nak share dengan korang semua..
1. result PMR.. sila teka!!-------
agak2 saya dapat berape? hehe,, saya dapat 6A2B,, alhamdulilah,, 
BM dan BI saya B.. kerajaaan kene tarik saya punye kewarganegaraan ni!! bab dapat B for BM..
2. tak sangka dah form4(terasatua),, hidup sebagai f4 , so far so good,, yang tak bagusnye, saya dapat tawaran gi MRSM TUN ABDUL RAZAK,PEKAN!!
peningnye, nak pikir!!nak gi ke tak? akhirnye,dengan izin allah, i  make decision to go there!
went i go there, i knows ,my junior is in program IGCSE(program inggeris form london), so at there .. all of them speaking in bi, so  i also should speak in bi.. i not good in bi,  a little bit shy to my junior..
went go there, i leave all my friend, school , also family,,truely i miss them so much,, normal right, to miss someone that we love,,

now has been a month i became apart of MRSM TAR!! 
this holiday, i have aaaaaa lllllllooooottttt of HOMEWORK!! 
i also need to make a slide show for chemistry and send it with mail to miss bai!!
hhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa!!!
tension,,,

just it same story that i want to share!!
maybe for a long i not to open my blogs, so don't ever miss me,,hahaaa
love you guys,, 

Saturday, 1 September 2012

TRIAL PMR!!


hai korang!!
lame tak post something..hehe..
masih dalam perjuangan..nak exam,(katakan)
sebelum tu,rasenye tak terlambat lagi nak wish 
'selamat hari raya"
maaf zahir batin

raya tahun ni tak feel sangat..nak wat cane,pikir pasal exam je,
balik raya hari tu pun,satu beg penuh homework!!
tension!!
sebenarnya,saya nak share pasal keputusan PMR !!
saya exam TRIAL PMR , minggu sebelum raya..cuak pale
keputusan TRIAL PMR .. memberangsangkan!!


gambar kabur**
keputusan TRIAL PMR .. memberangsangkan!!


insyaallah, PMR sebenar nanti saya dapat 8A  !! amin

kepada semua calon PMR 2012 , gud luck


Friday, 6 July 2012

rindu kat blog kita!!


hai korang!!
rindunye saya kat blog ni..
dah berhabuk dah.. ish..ish..
saya busy sangat nak exam ..
cuak gile ni
hehe..

sebenarnye .. saya just nak inform about netbook
..........
Congratulations

kepada semua yang dapat netbook percuma..
just saya je tak dapat..
sedih gle..
sekolah saya jdi tuan rumah ..
saya yang sekolah kat situ 3 taHUN,,,
tak dapat..

boleh mendatangkan kemarahan melampau!!

reda je lah..

tapi daripada my opinion..
for me pemberian netbook tahun ni berat sebelah..
entahlah..


tak pe..
6ti saya beli sendiri.!!

(tapi guna duit parent lah ek..)
hahaha

Wednesday, 23 May 2012

kanak-kanak ribena


hai.. korang..
lame saya tak entry ape..ape..
saya busy mid year exam...
so..
my mum tak kasi buka..

saya nak cite something..
hari tu..
saya jumpa seorang kanak2
boleh kata kanak-kanak ribena lah


saya pun ckap2 lah dngan dy..
tertiba masuk bab suka n cinta..
dy dengan selambanya
 kata dy jatuh cinta dengan kawan dy..
(baru sedar majunye dunia)hehe..
saya pon sje tanya dy ..
ape masuk cinta uh..
nak tahu tak ape kanak kanak ribena uh cakap..

lalalala
entah!!

ape??
dy ckap entah..
cakap tadi cam maju sangat..
hahaha



kpada kanak-kanak ribena yang baru nak up..

cinta bermaksud..
perasaan sayang dan kinginan untuk sentiasa berdampingan 
dengan insan yang disayangi.
cinta lebih kuat dripada perasaan suka dan
 brlawanan pula dengan perasaan benci .
konsep cinta banyak dipengaruhi budaya 
dan pengalaman seseorang individu yang merasainya.


sekarang anda thu..!!

Saturday, 12 May 2012

hari ni saya koya..



hai korang..
sya ade story mory dengan korang..
saya tak tahu lah kenape dengan saya sekarang,,
saya ni teruk sangat ke haa!!

saya takut kehilangan..
tapi saya hampir kehilangan..
entahlah..

tiba2 tak de mood nak cite..
saya stop lah..
nanti saya merepek..
wsalam..


Thursday, 10 May 2012



hai korang..
indah kan hari ni kan.. hehe
saya tak tahu lah saya rase happy gile hari ni..
saya rasa cam ade something  makes me always smile :)))))
hari yang indah mestilah dihiasi oleh senyuman yang indah..




k..
selain blogger..
habitt saya yang say nak share kat sini ialah..jang,,jang,,
bukak google image tengok spiring wallpaper..
hahaha..
saya gila tengok pemandangan..
korang dah thu..hihi



Sunday, 6 May 2012

kakak saya :)

  hai korang..
ari ni saya ade polak mood nak post something..crabemoticon
ni pasal kakak saya ..
yang poyo uh..hahahaa!!crabemoticon
sje je

saje nak kenal kan kat korng ..
sape-spe berkenan boleh lah antar rombongan k.crabemoticon.
haha..
tak lah gurau je
..
nak tengok tah rupa kakak saya uh..





:)
perkenan tak..
haha
k..bye!crabemoticon